Om os

kaffe-delfin-324

Cafe Retro er en non-profit cafe med beliggenhed lige i hjertet af København.
Vores cafe er unikt indrettet i en gammel charmerende bygning med store komfortable sofaer, pejs og retro tapet. Alt dette er med til at tilbyde en afslappet og hjemmelig atmosfære.

Alligevel er vi en speciel cafe af tre andre grunde.
For det første er cafeen og alt omkring den udelukkende drevet af vores søde frivillige. De har opgaver fra servicering i baren, arrangere musik koncerter samt andre events, månedlige kunstudstillinger og sikre at alle disse aktiviteter når jeres ører. Være sikker på at smil til dem når i modtager jeres drikkevarer, så er du helt sikker på at få et kæmpe smil tilbage.
For det andet er vores cafe non-profit. Det betyder at overskuddet vi tjener ikke går i vores egen lomme. Hvad går overskuddet så til? Her er den tredje grund til at vores cafe er så unik.
Vi donerer alt overskuddet vi tjener. I næsten 10 år, siden cafeen blev grundlagt i 2014, har vi løbende støttet visse projekter i Afrika og Indien ved at donerer det overskud vi tjener årligt. Hvis du ønsker at vide mere omkring dette så tjek menupunktet ”Projekter” på vores hjemmeside.
Cafe Retro er en del af en stor organisation ved navn Forening Retro, en velgørenhedsorganisation som har projekter hvor de hjælper mennesker i nød fra tredje verdens lande. Forening Retro ejer også Cafe Retros søster cafe Retro Nørrebro som åbnede i 2010.